Loading, please wait...

Vitaya

Out of the Boxy

Nieuw

Later dit najaar

Gepassioneerd door lekker eten, rad van tong en een tikkeltje excentriek: dat zijn de Boxy-broers. In Out Of The Boxy stappen tweelingbroers Kristof en Stefan Boxy binnen in een voor hen onbekende wereld. De voormalige sterrenchefs maken kennis met verschillende bekende Vlamingen en volgen een volledige dag in hun spoor.

De Boxy’s leren hun gasten gaandeweg beter kennen en proberen zo te weten te komen welk menu ze hen kunnen serveren. Waar de bekende Vlamingen ook moeten optreden, acteren of aanwezig zijn, de culinaire broers zorgen in hun mobiele keuken telkens voor een diner à la tête du client.

Straffe series op donderdag

The Fall 2

Nieuw seizoen

Vanaf donderdag 10/09
om 20.35

De wereldwijd bejubelde thrillerreeks The Fall komt met een tweede seizoen. Daarin gaat detective Stella Gibson (Gillian Anderson uit The X-Files) onvermoeibaar door met de jacht op seriemoordenaar Paul Spector (Jamie Dornan uit 50 Shades of Grey).


Spector was na een mislukte moordpoging naar Schotland gevlucht, maar moet ook daar weer vertrekken omdat zijn echtgenote Sally te veel vragen stelt. De seriemoordenaar beslist naar Belfast terug te keren om zijn werk daar af te maken. Gibson krijgt hem in het vizier en zet alles op alles om Pauls nieuwe slachtoffer te redden. Maar hij bereidt zich intussen voor op zijn ultieme zet… Zal Gibson er ditmaal wél in slagen om een nieuw drama te voorkomen? 

State of Affairs

Straffe series op donderdag

Nieuw

Later dit najaar

Emmy Award-winnares Katherine Heigl neemt in State of Affairs het voortouw als Charleston Tucker, een CIA-agente en persoonlijk veiligheidsadviseur van de Amerikaanse presidente Payton (Alfre Woodard). Het vaderland beschermen en de veiligheid van de presidente dagdagelijks garanderen, dat zijn haar twee belangrijkste taken. Er is ook een persoonlijke band met het staatshoofd: Charleston was verloofd met Payton’s zoon, totdat die om het leven kwam tijdens een terroristische aanslag. Naast haar drukke job, is Charleston erop uit om ook de daders van die aanslag op te sporen, met een choquerende ontdekking tot gevolg.

Dagelijkse afspraak

Home and Away

Nieuw

Vanaf maandag 24/08
om 19.35

Al 25 jaar lang is de Australische reeks Home and Away een vaste waarde op het Vlaamse televisiescherm. Na een korte zomerstop kunnen de vele fans zich opnieuw laten meeslepen door de gebeurtenissen in het kuststadje Summer Bay. Home and Away keert terug met nieuwe afleveringen… op een nieuwe zender. De reeks krijgt namelijk een vaste stek in primetime bij Vitaya. Ontluikende liefdes en relatieperikelen, romantiek en suspense, vriendschappen en rivaliteit, maar ook zon, zee, strand en stoere hunks… vanaf 24 augustus 2015 zomert het elke weekdag bij Vitaya.

topfilms

OP WOENSDAG

I give it a year

LOL

The five year engagement

What to expect when you're expecting

topfilms

OP WOENSDAG

Alles is Familie