Loading, please wait...

Tom Klerkx

Programmadirecteur

We zijn blij dat het jong talent dat we achter de schermen hebben klaargestoomd er nu klaar voor is om in de spits te spelen, geruggensteund door onze ervaren klasbakken. Ook nieuwkomers en top­talenten Sam en Sean krijgen een meer dan verdiende plek op Q.

 

Sven Ornelis

Adjunct-programmadirecteur

We zijn bij Q in constante evolutie omdat ook onze luisteraars constant evolueren. We starten op 31 augustus met de nieuwe Q. De twee grondstoffen zijn duidelijk: onze luisteraars en muziek die raakt.

Dauwe & Vancoillie 6u - 9u

Twee gepassioneerde radiomakers en kersvers ochtendduo. Maar ten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken de luisteraar wakker met muziek, humor en de relevante nieuwsverhalen van de dag.

Sven Ornelis 9u - 12u

Vertrouwde stem Sven Ornelis loodst de luisteraars door de voormiddag met de muziek van vandaag én de songs die iedereen opnieuw wil horen.

Vrije Radio

12u - 13u

Een lege playlist. Daar start Jolien Roets elke middag mee. De luisteraars beslissen wat ze willen horen.

Wim Oosterlinck 13u - 16u

Wim Oosterlinck verrast voortaan luisteraars op zijn eigenzinnige manier in de namiddag met veel muziek.

Sam & Heidi 16u - 19u

De vriend bij wie luisteraars de stress van de werkdag en de files kunnen vergeten. Sam de Bruyn en sidekick Heidi Van Tielen zorgen voor een ongedwongen avondspits.

The BSMNT

19u - 22u maandag - donderdag

Een sfeervolle zoektocht naar boeiende muziek. Sean Dhondt en Marcia Bwarody serveren een stevige dosis live muziek en no-nonsense interactie met de luisteraar.

22u - 00u @Rikboey

Rik Boey is back en palmt opnieuw de laatavond in. Interactief, sociaal en de trending topics van de dag: daar draai het om