Loading, please wait...

Edwin Deschutter,

lookalike Bart De Wever.

Nieuw

Lookalikes

LATER DIT NAJAAR

Je moet het maar meemaken: waar je ook komt, spreekt iedereen je aan omdat je zo sprekend op die éne bekende Vlaming lijkt. Edwin, de dierenverzorger van de Antwerpse Zoo, die als twee druppels water op Bart De Wever lijkt. Of Katrien, de goedlachse huismoeder en superfan van Jo Vally, die wel heel veel weg heeft van Sofie Dumont. Het zijn die en heel wat andere dubbelgangers die reportagemaker Piet de Praitere opzoekt tijdens hun dagelijks leven in Lookalikes. Wat is hun verhaal? Zijn ze zich bewust van hun gelijkenis met een bekende Vlaming? En vooral: maken ze daar gebruik of misbruik van?

Nieuw seizoen

Foute
vrienden

VANAF SEPTEMBER

De Foute Vrienden zijn helemaal terug van weggeweest. Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf en Thomas Smith verwelkomen in dit derde seizoen een nieuwe Foute Vriend: Christophe – je kent hem ook als ‘Bartje’ van Schuif Af – Stienlet. 

Het vertrouwde recept blijft hetzelfde: de vier Vrienden verleggen de grenzen van de gêne. Wie het minste lef toont in de meest beschamende situaties, mag zich opnieuw aan de pijnlijkste straffen verwachten.

“van kindervriend naar foute vriend.”

Begijn, Jeron en Thomas over Christophe

Nieuw

Agent
Carter

VANAF MAANDAG 31/08
OM 20.35

2BE brengt de nieuwe MARVEL spin-off over het geliefde personage Agent Carter, o.a. bekend van de populaire Captain America-films, Avengers: Age of Ultron en Agents of S.H.I.E.L.D. Voor de actiereeks kruipt actrice Hayley Atwell opnieuw in de huid van dubbelagente Peggy Carter. In de unieke setting van de woelige jaren ’40, vlak na de Tweede Wereldoorlog, moet Carter een evenwicht zien te vinden tussen de dagelijkse routine van haar administratieve job en de gevaren van haar geheim speurwerk. Kan ze haar mannetje staan in deze harde mannenwereld?

Nieuwe seizoenen

Seizoen 2

Black Sails

LATER DIT NAJAAR

Seizoen 5

Game of
Thrones

LATER DIT NAJAAR

Seizoen 3

Vikings

VANAF SEPTEMBER

Seizoen 10

Bones

LATER DIT NAJAAR

Nieuw

Top Gear

LATER DIT NAJAAR

Het 22e seizoen van het razend populaire Britse entertainmentprogramma Top Gear komt dit najaar naar 2BE. Meteen ook het allerlaatste seizoen met het vermaarde presentatietrio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Samen met The Stig trakteren ze de kijker op merkwaardige tests, bijzondere roadtrips, gierende banden én een stevige portie pittige humor.  

Champions
League

VOORTAAN OP
DINSDAG EN WOENSDAG

Het allerbeste Europees voetbal. Vanop de eerste rij. De UEFA Champions League wordt ook dit seizoen bij 2BE uitgezonden. Nieuw is dat er voortaan telkens twee matchen per week - op dinsdag en woensdag - op het programma staan. Van de belangrijkste wedstrijden van de play-off fase tot en met de finale op 28 mei 2016 in het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan.

 

Dit voetbalseizoen zijn alle ogen op KAA Gent gericht: de club haalt voor het eerst de poulefase en is al zeker van 6 topwedstrijden. Tom Coninx en zijn verrassende studiogasten brengen de laatste updates en scherpe analyses. 

Comedy

in vooravond

Nieuwe seizoenen

The Big Bang
Theory

LATER DIT NAJAAR

The Middle

VANAF 24/08 OM 19.15

Modern

Family

VANAF 24/08 OM 19.45

Brooklyn

Nine-Nine

LATER DIT NAJAAR

Two and

a half men

VANAF 24/08 OM 20.10

TV-Premieres

Dit najaar staan er weer serieus straffe tv-premières op het programma bij 2BE met o.a. The Counselor, Riddick, Prisoners, Hummingbird, Malavita, Bad Ass 2 en Trance

Op de foto: The Counselor